Monday, February 16, 2009

1.Grab the book nearest to you,turn to page 14 line 2
Ans:携带
2.Stretch your hand as far as you could to your right side.Whats there?
Ans:Nothing?
3.What is the last thing you watched in the tv?
Ans:I dun know.
4.Without looking at the clock,guess wad time is it now?
Ans:6.15pm?
5.Now look at the clock wad time is it now?
Ans:6.17pm
6.With the exception of the computer,what other sound you can hear?
Ans:Tv sound.
7.When did you last step outside?
Ans:This morning.
8.Before you do this survey what did you look at?
Ans:== of cos this survey questions.
9.What are you wearing?
Ans:Shirt,pant? Wad else cn i wear?
10.Did you dream last night?
Ans:Yea.
11.When did you last laugh?
Ans:Just now.
12.What is the colour of is your wall are in now?
Ans:White.
13.Seen anything weird lately?
Ans:Nope,mus I?
14.If you became a multi-millionaire overnight,what will you buy?
Ans:Lets say it when it happen.
15.Tel me something about you I don't know.
Ans:I rock (:
16.Did you have any unread text meassage when you woke up?
Ans:Nope.
17.Are you in relationship, single , complicated , married or engaged ?
Ans:Single(:
18.Had you ever have a heart broken?
Ans:Idk.
19.Do you wish someone would call you right now?
Ans:Nope.
20.Do you find piercings attractive on the opposite sex?
Ans:Nope.
21.What song are you listening to right now?
Ans:Im not hearing any music.
22.Could you go on the rest of your life without smoking a cigarette?
Ans:Yes.
23.Is there anyone you are dissapointed right now?
Ans:Nope.
24.Will you be in relationship 3 months from now?
Ans:Im not a psychic.
25.Are you happy at the moment?
Ans:Yea.
26.Do you want to get married?
Ans:Mayb?
27.Would you ever take someone back if they have cheated on you?
Ans:No.
28.Do you enjoy piercings and tattoos?
Ans:No.
29.Is your computer a desktop or laptop?
Ans:Desktop.
30.With your girlfriend/boyfriend,a romantic night or a wildful night?
Ans:Romantic night.
31.Have you kissed an opposite sex this month?
Ans:I didnt kiss anyone.
32.Do certain songs make you cry?
Ans:Idk(:
33.How many REAL relationship have you been in?
Ans:Zero.
34.Would you kiss the last person you kissed last time?
Ans:I didnt kissed anyone.
35.How many girls/boys have met both of your parents?
Ans:How would I noe?
36.Who was the last person you have hugged?
Ans:Idk.
37.Do you wish you could see somebody right now?
Ans:Nope.
38.Are you allergic to anything?
Ans:Nope(:
39.To whom you send the most text message to?
Ans:Idk.
40.Are you faithful?
Ans;I guess so(:

Tag 5 ppl you wish to do this quiz:
-Zizhen
-Limin
-Jolene
-Sook yi
-Nobody le(:

No comments: