Tagged by zizhen ((:
Rule #1: If you open this you take it .
Rule#2 : You are NOT ALLOWED to explain ANYTHING unless someone massage you and ask the reason .
#3 :Tag ten people .Answer True or False---
Q1: Kissed someone on your friends list?Ans: False
Q2: Been arrested?Ans: False
Q3: Do you like somebody?Ans: False
Q4: Held a snake?Ans: False
Q5: Been suspended from school?Ans: False
Q6: Sang karaoke?Ans: False
Q7: Done something you told yourself you wouldn't do?Ans: True
Q8: Laughed until you started crying?Ans: True
Q9: Caught a snowflake on your tongue?Ans: False
Q10: Kissed in the rain?Ans: False
Q11: Sang in the showerAns: True
Q12:Sat on a rooftop?Ans: False
Q13:Been pushed into a pool with all your clothes on?Ans: False
Q14: Broken a bone?Ans: False
Q15: Shaved your hair?Ans: False
Q16: Play a prank on someone?Ans: True
Q17: Shot a gun?Ans: False
Q18: Donated blood?Ans: False
Just be 100% truthful
1. LAST PERSON you hung out with?
Ans: Sook yi.
2. You texted?
Ans: Jaslyn (:
3.You were in a car with?
Ans: Parents .
4. Went to movies with?
Ans: Sookyi
5. Person you went to shop with?
Ans :Mandeep ((:
6.You talked on phone?
Ans: Jingwen(1F)
7.Made you laugh?
Ans: Sis
8. You hugged?
Ans: Forgot (:
ANSWER TRUTHFULLY...
1. Sun or Moon?
Ans: Moon
2. Winter or Fall?
Ans: Winter.
Left or Right?
Ans: Both .
4. Sunny or rainy?
Ans: Rainy
5. Where do you live?
Ans: Somewhere in singapore (:
6.Club or pub?
Ans: Club
7. Are there 1 or 2 people who you can trust and rely on?
Ans: Yeah (:
8.Do you want to get married?
Ans:Lol
9.Do you twirl your spaghetti or cut it?
Ans: Twiirl~
10.What time is it now?
Ans: 9.00pm.
11. Are you afraid of commitmment?
Ans: Sometimes.
12. What is your greatest hope/wish?
Ans: Everyone to be happy (:
13.Do you cook?
Ans: Yeah.
14.Current mood?
Ans: Happy (:
In th last 48 hrs hav u...
1.Kissed someone?
Ans: No.
2. Sang?
Ans: Nope
3. Listened to music?
Ans: Yeah.
4. Danced Crazy?
Ans: No.
5. Cried?
Ans: Nope.
6. Liked someone you can't have?
Ans: No .
FIRSTS
1. Who was your first prom date?
Ans: Never gone to a prom before.
2. Who was your first roommate?
Ans: I dont go board school.
3. What alcoholic beverage did you drink when you got drunk the first time?
Ans: Never got drunk before.
5. What was your first car?
Ans: I never have a car before .
6. When did you go to your first funeral and viewin?
Ans: This year ):
8.Who was your first grade teacher?
Ans: Cant remember.
9. Where did you go on your first ride on an air plane?
Ans: Australia.
10. When you snuck out of your house for the first time,who was it with?
Ans: No one.
11. Who was your first best friend?
Ans: Cant Remember (:
12. Who are your best friend?
Ans: Mandeep,zizhen,aelma,sook yi,jaslyn,yongxin <3
13. Where was your first sleepover?
Ans: My cousin house (:
14. Who is the first person you call when you have a bad day?
Ans: I dont call. I sms (:
15. Who's wedding were you in the first time you were a Bridesmaidor groomsman?
Ans: I not bridemaidor that time (:
16. What's the first thing you did when you got up this morning?
Ans: See if anyone texted me (:
17. First tattoo or piercing?
Ans: Piercing.
18. First celebrity crush?
Ans: LOOL.
19. First Crush?
Ans: Cant remember.
Tag 10 people
1.Jaslyn
2.Aelma
3.Sook yi
4.Kim
5.Aaron
6.Huimei
7.Nicole
8.Jolene
9.YongXin
10.Jasmine
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment